MISSION
DRIVEN
logo
Duurzaam, Design-gedreven
en Digital. Apollo 8 Agency.
SERVICES
Bewuste strategie
Denken voor doen in plaats van u vraagt en wij draaien. Zo gaat Apollo 8 graag te werk. Wel zo duurzaam. Gewoon doen wat nodig is. Succes begint met een heldere missie en een bewuste strategie. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken en hoe maken we dat concreet? Hoe brengen we de boodschap over? In welke vorm en met welke technologie? Dat zijn de eerste stappen die we samen zetten.
Advies en strategie
Agile Coaching
Online marketing
Mooi design, mooiere wereld
Bij Apollo 8 werken we graag aan sterke merken die kiezen voor een heldere, consistente boodschap. Merken met een missie. Liefst duurzaam. Daarbij kijken we verder dan een nieuw logo. Wij zoeken mee naar de kern. Dit maakt het digital design van een relevante app, campagne of huisstijl simpelweg effectiever. We werken altijd toe naar de beste combinatie van vorm en functie. Zo brengen we je merk verder.
Digital design
AContentcreatie
Branding
Duurzame oplossingen
Bij Apollo 8 ondersteunen we onze en jouw creatieve ideeën en doordachte strategieën met krachtige, duurzame oplossingen die langer dan één campagne meegaan. We bieden groene hosting en werken met open-source-software. Waarom? We vinden openheid, samenwerken en kwaliteit belangrijke waarden en investeren graag in een duurzamere wereld. Daarom gaan we spaarzaam om met natuur en omgeving, maar zorgen we voor oplossingen die rijk zijn aan mogelijkheden. Aan krachtige technologie heb je niet veel zonder goede support, onderhoud en doorontwikkeling. Daarom schakelen wij met je organisatie mee en kun je rekenen op onze support.
Groene hosting
Duurzame software
Tech & development
Apollo 8 is goed in het ontwikkelen van complexere websites, webshops en applicaties. Die bouwen we meestal met Drupal als technisch platform - een robuust én flexibel open source contentmanagementsysteem. Voor de voorkant, of front-end (geef het beestje een naam) bieden we ervaring met JavaScript-frameworks zoals Angular. Overigens werken onze specialisten ook prima met WordPress. We passen de technieken aan aan jouw doelstelling en missie. Maatwerk nodig? Geen probleem.
Websites
Drupal
Wordpress
Devices & virtual
Een professionele app voor iPhone, iPad, Android of wearables, kan een prima en waardevolle aanvulling zijn voor je business. Mits die past bij je missie en doel uiteraard. Niet nodig, niet doen, is ons motto. Wel nodig? Dan zijn de specialisten van Apollo 8 jouw codeknallers. We ontwikkelen robuuste mobiele applicaties die de prestaties monitoren en die gekoppeld kunnen worden aan interne software. Daarbij letten we ook op veiligheid en privacy (AVG). En we optimaliseren de appstore.
iOS apps
Android apps
Monitoring
contact_img
PHONE US ON +31 88 3355388
AND Rogier will answer your call!
EMAIL info@apollo8agency.com
Ready for take-off
There is no thrill like first contact